De woningen

De beelden geven een goed beeld van de woningen en de groene woonomgeving. Comfortabel en energiezuinig wonen, wie wil dat nou niet? Hieronder tref je per woningtype alvast meer informatie aan. Ga jij voor de starterswoning of is je oog gevallen op de twee-onder-eenkap? In Staalmeesters is voor ieder wat wils beschikbaar.

Fijne starterswoningen

Op vier plekken in het plan, waaronder grenzend aan de wadi's, bevinden zich 22 starters eengezinswoningen. Deze heerlijke woningen zijn een mooie opstap in je wooncarrière. De woningen hebben een woonopp. van circa 95 m2 en in basis drie slaapkamers. De complete keuken, badkamer inclusief tweede toilet en een zelf in te delen zolder maken dit een perfecte woning.

De beoogde v.o.n.-prijs is lager dan de NHG-grens. Dit betekent een voordeel voor starters op de woningmarkt. Daarnaast kent de gemeente Moerdijk de starterslening. De verwachting is dat er ten tijde van de verkoop nog voldoende budget is om er gebruik van de kunnen maken. We houden dit nauwlettend in de gaten.

Comfortabele gezinswoningen

Deze woningen type A1 en A2 (voornamelijk hoekwoningen en een enkele tussenwoning) vormen samen met de starterswoningen een fijne woonwijk. Een aantal woningen grens aan de groene wadi's. Met een woonoppervlakte van circa 123 m2, drie slaapkamers, een complete keuken, badkamer en een goeie zolder een heerlijke woning.

Tussenwoning type A3 vormt samen met twee hoekwoningen type B een intiem rijtje van drie. Deze komt twee keer voor in Staalmeesters.

Tweekappers met ruime berging

Type B komt is een aantal variaties in totaal 20 keer voor, waarvan vier keer als hoekwoning. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 140 m2, drie slaapkamers, een complete en luxe keuken, badkamer en een riante aangebouwde berging van circa 19 m2. De kavelgrootte varieert van 270 tot 411 m2.

Vrijstaande woning

One of a kind: deze vrijstaande woning aan de rand van Staalmeesters. In de heerlijke woning van 146 m2 kijk je vanuit de zij-erker zo op het naastgelegen weiland. Waar vind je dat nog? De kavel mag gerust riant genoemd worden, want 800 m2!

De woning wordt uitgerust met een luxe keuken, sanitair en een aangebouwde ruime berging van 19 m2.