Keuken & sanitair

Bij THUIS – de showroom richt je jouw nieuwe huis helemaal naar jouw smaak in. Wie een nieuwbouwwoning koopt in Staalmeesters, koopt een woning inclusief keuken, toilet en comfortabele badkamer. Maar niet alleen dat, zelfs voor een fijne vloer, sfeervolle wanden, raamdecoratie of een kast op maat kun je bij ons terecht. Bij THUIS komt alles samen. Het is niet mogelijk om de keuken, badkamer of toilet casco af te nemen.

De voordelen van THUIS

Alles onder één dak

Je vindt bij ons alles onder één dak: Keukens, badkamers, wanden & vloeren, bouwkundige upgrades, raamdecoratie en maatkasten.

Uitgebreid aanbod

Je kiest uit een uitgebreid aanbod van hoogwaardige en duurzame producten.

Comfortabel en compleet

Je maakt je huis comfortabel en compleet, je hoeft alleen nog maar te verhuizen.

Zorgeloos kiezen

Wij denken met je mee en helpen je beslissen.

Keukens

Bij THUIS is veel mogelijk om jouw droomkeuken te realiseren. We maken een keukenontwerp voor jouw woning en werken die uit in de brochure 'Your Lifestyle, Your Home'. De basiskeuken is opgenomen in de V.O.N. prijs. De specificaties van jouw keuken vind je ook in de Your Lifestyle, Your Home brochure. Uiteraard is het mogelijk om de keuken geheel naar eigen smaak aan te passen. 

Badkamers

THUIS biedt alleen de beste merken en sanitair van hoogwaardige kwaliteit. We maken een badkamerontwerp voor jouw woning en werken dit uit in de brochure Your Lifestyle, Your Home. Deze badkamer zit in de V.O.N. prijs en het ontwerp is afgestemd op de badkamerruimte van het huis. De specificaties van de badkamer vind je ook in de Your Lifestyle, Your Home brochure. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor andere tegels, sanitair en opstellingen. Zie voor alle mogelijkheden onze Ready 2 Move in upgrade brochure.

Een dag bij THUIS

Het team van THUIS kijkt er naar uit om je binnenkort te mogen ontvangen om samen jouw droomhuis te realiseren.

Meer weten over THUIS?

Bekijk de website

Hoe kom je bij THUIS de showroom?

Als koper van een nieuwbouwwoning van Dura Vermeer word je uitgenodigd door THUIS om een bezoek te komen brengen aan onze nieuwe showroom in Utrecht. 

Hertogswetering 157
3543 AS Utrecht
info@thuis-deshowroom.nl
030 634 79 79