HYPOTHEEKADVIES

Het kopen van een woning is waarschijnlijk de grootste financiële en emotionele aankoop in je leven en er komt veel bij kijken. Bij Dura Vermeer laten we je er niet alleen voor staan, je krijgt je eigen team om je heen. De financiële coaches van NEXTHome, hypotheekpartner van Dura Vermeer, helpen je graag met de financiering, het inrichten van je hypotheek én de verkoop van je huidige woning.

Oriënteer je en krijg voorrang

In een vrijblijvend oriëntatiegesprek met hypotheekpartner NEXTHome maak je kennis met één van de financiële coaches van NEXTHome. Het eerste contact met een financiële coach is altijd een (digitaal) oriëntatiegesprek. Hierin maak je kennis met elkaar en verken je samen uitgebreid de financiële mogelijkheden. Gespreksonderwerpen zijn onder andere de rentestrategie voor je nieuwe hypotheek, het meenemen van je bestaande hypotheekrente en het bespreken van de maandlasten. 

Plan een oriëntatiegesprek en krijg voorrang bij de toewijzing
Zodra de oriëntatiefase start kun je kosteloos en vrijblijvend een oriëntatiegesprek aangaan met NEXTHome. In zo’n oriëntatiegesprek wordt bekeken of een hypotheek voor jou haalbaar (qua hoogte) en betaalbaar (dat bepaal je zelf aan de hand van de maandlast) is. Bij een positieve uitslag krijg je voorrang bij de toewijzing, maar ook na de toewijzing kun je bij ons terecht. Heb je je aangemeld op deze projectwebsite? Dan ontvang je automatisch bericht wanneer de oriëntatiefase start.  

Je hypotheek laten verzorgen door NEXTHome
Indien je dit wenst kan NEXTHome jouw hypotheek volledig voor je verzorgen. Een nieuwbouwhypotheek is namelijk een aparte tak van sport. De financiële coaches van NEXTHome hebben ruime ervaring in het verzorgen van nieuwbouwhypotheken en zijn volledig toegewijd aan het project Staalmeesters. 

De voordelen van NEXTHome

Korte lijnen

NEXTHome werkt nauw samen met Dura Vermeer. Dit zorgt voor efficiëntie en kwaliteit.

Oplossingen voor dubbele lasten tijdens de bouw

Het kopen van een nieuwbouwwoning kan betekenen dat je tijdelijk dubbele lasten hebt. Ontdek diverse oplossingen om deze periode te overbruggen.

Volledige financiering

Alle gewenste extra's en upgrades opnemen in je hypotheek, zodat je in één keer de financiering rond hebt.

Duurzaamheidshypotheken

Profiteer van de best mogelijke financieringsopties op het gebied van duurzaamheid.

Lage kosten

Advies- en bemiddelingskosten voor slechts € 1.375,-.

Benieuwd of wonen in Staalmeesters ook voor jou is weggelegd?

We maken het inzichtelijk met een aantal rekenvoorbeelden voor één van de appartementen. Of je nu single of samenwonend bent, met of zonder starterslening, jouw eerste stap op de woningmarkt is wellicht dichterbij dan je denkt! 

Bekijk hier de rekenvoorbeelden
Benieuwd of wonen in Staalmeesters ook voor jou is weggelegd?

Vragen?

Voor een afspraak met de financiële coaches van NEXTHome ben je altijd welkom op het kantoor in Oud-Beijerland, maar uiteraard behoort een bel- of digitale afspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken of adviesgesprekken met NEXTHome zijn kosteloos en vrijblijvend. Zodra dit mogelijk is wordt dit gemeld op deze website. Bel/mail ons gerust. Wij helpen je graag.

NextHome

NextHome

financiële coaches