28 augustus 2024

De verkoop is gestart!

Het is zover, de verkoop van Staalmeesters is gestart. Ontdek deze 57 duurzame eengezinswoningen vol toekomstperspectief, waarin je kunt groeien en bloeien. Het is een mooie kans om een eengezinswoning in Fijnaart te bemachtigen! Haal een brochure bij de makelaar en oriënteer je op de website. De inschrijving sluit op maandag 9 september om 09.00 uur.

De verkoop is gestart!

Digitale inschrijving

Je kunt je je digitaal inschrijven op de website met je persoonlijke account. Hier vind je ook de v.o.n.-prijzen, brochure, verkoopcontracttekeningen en technische omschrijving, beschikbaar om te downloaden. Inschrijven kan via het inschrijfformulier in je persoonlijke account tot en met maandag 9 september 09.00 uur. In het aankoopproces lees je meer over de stappen die de doorloopt wanneer je een woning wil kopen in Staalmeesters. 

Oriƫnteer je en krijg voorrang

Ben je geïnteresseerd in een van de 57 energieneutrale woningen in Staalmeesters? Wist je dat bij een aanzienlijk deel van deze koopwoningen je eventueel gebruik kunt maken van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? Kortom: wil je meer informatie? Plan een oriëntatiegesprek met één van de financiële coaches van NEXTHome en krijg voorrang bij de toewijzing.

Maak een afspraak bij NEXTHome
Oriënteer je en krijg voorrang

Vragen?

Ontdek alle informatie over de woningen en vind antwoorden op de meest gestelde vragen op deze website en in je persoonlijke accountomgeving. Heb je toch nog een vraag? Neem gerust contact op met WG Makelaars. Ze staan klaar om je te helpen.